+359 887 87 87 52

Апартамент в Русе на територията на шумен квартал

Апартамент в шумен квартал

19.10.2017 Автор: Мирослава Петърчева

Апартамент в Русе на територията на шумен квартал – толкова лош избор ли е това? Със сигурност не е лош вариант, макар и да не е перфектното място за живеене. В тази статия ще изясним силните и слабите страни на този избор, за да направите разчет дали подобна покупка Ви устройва или не.

Плюсове и минуси:

  • Апартамент в Русе в шумен квартал е на по-ниска цена от останалите апартаменти, тъй като шумът е основен дразнител за живущите. Достъпната цена, особено в България, е голям плюс. Същевременно тя може да бъде допълнително редуцирана, ако притиснете продавача с аргумента, че жилището не се намира на тихо и спокойно за живеене място.

  • Обикновено шумът в кварталите е причинен от засиления трафик на автомобили и мотоциклети в непосредствена близост до тях. Именно това е една от основните причини шумовете да бъдат големи и да предизвикват неспокойство у живущите в апартаментите. Някои биха репликирали, че алуминиевата дограма изолира прекрасно, но при високи децибели и тя не е способна да осигури нужното спокойствие във Вашия апартамент в Русе.

  • Едно от най-разтоварващите места за всеки, след тежък работен ден, в апартамента му е неговата тераса. Няма човек, който да не обича да седне на въздух и да се наслаждава на своята почивка. Но ако сте в шумен квартал и трафика постоянно кара ушите Ви да пищят, терасата автоматично губи „романтичния” си ореол на разтоварващо местенце.

Апартамент в Русе – изборът е Ваш!

Ако сте решили да закупите апартамент в Русе, преценете дали шумът в квартала няма да Ви дойде в повече. Имайте предвид този момент, тъй като това може да прерасне в ежедневно неразположение за Вас и близките Ви. За да прецените правилно жилището, към което сте се насочили и дали то отразява пряко нуждите и желанията Ви, препоръчваме да се обърнете към агенция Сиана Имоти Русе. Ние ще бъдем Вашия навигатор към мечтания дом!

Най-нови статии