+359 887 87 87 52

Апартамент в Русе с привлекателна баня – чудесен шанс за бърза продажба

Приятна баня - продаден апартамент

16.08.2016 Автор: Мирослава Петърчева

Апартамент в Русе с привлекателна баня? Ето това е шанс за бърза продажба, но трябва да направите банята си наистина притегателна точка, открояваща се ярко със стил и функционалност. В тази статия ще се постараем да Ви покажем верния път към преобразуване на едно малко помещение в жилището в една въздействаща и приветлива баня. Защото въздействието води до продажби!

Направете банята си ослепителна.

  • Често при подбора на плочки за баня, продавачите се хвърлят на твърде крещящи цветове и тонове или пък залагат на тъмни багри, които за по-голяма част от хората са отблъскващи. Може да присъстват и по-тъмни цветове, но е по-добре те да бъдат положени на пода, докато стените би трябвало да бъдат в светли нюанси. Като цяло подходящи са пастелните преливащи се тонове. Обстановката трябва да носи чувство на релакс и отмора, а не напрежение.

  • Най-привлекателно е, когато плочките в банята са наредени в различни конфигурации и са повече от един цвят. Това носи разнообразие в банята и я прави по-атрактивна. Също така е интересно да се заложи на плочки с различна големина, които да си контрастират. Въобще хармонията от цветове и големина на покритията, както и тяхната подредба, води до положителни резултати, които няма как да убягнат от купувачите.

  • Мивката, тоалетното казанче и тоалетната чиния трябва да бъдат в подходящи форми и големини, за да се сливат с интериора, да го допълват и да предадат завършен вид на банята.

  • Една баня може да бъде привлекателна не само заради вида си, но и заради аромата си. Поставянето на хубав и качествен ароматизатор би подействал като магнит за потенциалните купувачи на апартамент в Русе.

Апартамент в Русе с привлекателна баня.

Апартамент в Русе с привлекателна баня – това е възможността жилището бързо да се хареса на купувачите. Банята е ключов елемент от апартамента, но много хора правят грешката да смятат, че не е от голямо значение за продажбата. На пазара има много достъпни интериорни елементи за баня с хубав вид, които няма да Ви струват много, но пък ще увеличат шансовете за продажба на апартамент. За да подготвите и продадете апартамента си, можете да се обърнете към професионалистите от агенция Сиана Имоти Русе.

Най-нови статии