+359 887 87 87 52

5 мита за идеалните отношения между мъжа и жената

Отношенията между мъжа и жената

16.03.2018 Автор: Мирослава Петърчева

Няма идеални отношения...

Дори и да се обичате много двамата, с цялото си сърце, все още има теми, които причиняват раздори. Трябва да се разбере, че това е абсолютно нормално, няма пълна хармония при двойките. Да разбием 5-те мита за идеалните отношения:

1. Щастливата двойка има едни и същи интереси.

Всеки човек има свои собствени интереси и хобита. Не мислете, че ако обичате чалга, а половинката ви е любител на гмуркането, тогава няма да имате какво да си кажете и ще бъдете нещастни заедно. Напротив, личните интереси ще направят всеки от вас по-привлекателен в очите на другия.

2. В началото на връзката задължително трябва да има "химия"!

Не ​​винаги обаче връзката започва с невероятна любов. Следователно, си струва да обърнем внимание не само на страстта, но и на усещането за сигурност и комфорт, които имате за този човек. За идеалните отношения е по-важно да може да се смеете заедно, вместо да имате единствено пеперуди в корема.

3. Идеалните двойки никога не се карат.

Тотална глупост е! Не се карат само онези хора, на които не им пука за другия. Никога не се притеснявайте заради малки несъгласия, те се случват с всички: приятен бонус е помирението в леглото.

4. Хората в хармоничната връзка трябва да бъдат заедно винаги и навсякъде.

И ако смятате, че щастливите двойки са като сиамски близнаци, то  това е една илюзия. Всеки човек рано или късно иска да бъде сам. И това е напълно нормален процес. Важно е всеки да има лично пространство. И не е нужно да се упреквате, че искате да се отпуснете от половинката си. Това е част от любовта - глътка чист въздух! Това отдалечаване помага да се запазят чувствата или дори да се вдъхне нов живот в отношенията.

5. В идеалните отношения, партньорите обичат близките на другия.

Не трябва да очаквате партньора ви да харесва вашата рода. И вие също не трябва да обичате всички негови близки. Всеки от вас избира своите взаимоотношения и тогава просто трябва правилно да организирате процеса на взаимодействие с роднините, трябва понякога и дипломация. И така че никой да не остане наранен или обиден. Не забравяйте за най-важното нещо - обичайте се, не се опитвайте да коригирате отношенията си с всички стандарти и ще бъдете щастливи!

А идеалните отношения са тези, които даряват усмивки и в стресиращи моменти!

Най-нови статии