+359 887 87 87 52

Коледна декорация в апартамента 2022

Ето какви визии ще бъдат модерни тази Коледа, така че да можете да впечатлите любимите си хора

08.12.2022 Автор: Мирослава Петърчева

Време е за горещ шоколад, коледни мелодии – пригответе се да декорирате своето жилище по необикновено красив и оригинален начин.

Представяме ви най-добрите коледни тенденции за 2022 година:

Червено и златно

Тази година има завръщане към традиционните цветове. Червеното и златното са два от най-актуалните цвята за 2022 година, тъй като създават класическа коледна декорация в апартамента.

Червеното е чудесно за украса, защото изпъква на фона на зеленото на коледната елха. В същото време златото добавя усещане за елегантност и лукс, както и носи намигване за щедри подаръци.

Парти декорации от 20-те години на миналия век

Коледа е идеалното време да осигурите така необходимата доза блясък на вашия дом. Това лесно можете да постигнете като на парти декорациите, вдъхновени от 20-те години на миналия век. Време е да помислите за винтидж в стил Арт деко и много блясък!

Така че комбинирайте златни и сребърни акценти с искрящи прозрачни мъниста, пера и кристални гирлянди. Можете също така да добавите екзотични текстури като перлена черупки, за да подсилите атмосферата в стил Арт деко.

Дървени коледни декоративни елементи

Според експертите по коледни украси тази година дървената коледна украса бележи истински ренесанс.

Сещате ли се за немския коледен базар? Точно такива неща е време да поставите в дома си, за да сте в крак с модния коледен тренд тази година. Те имат подчертано домашно усещане.

Лазерно изрязаните дървени декорации са чудесен начин да добавите топлина и уют за този толкова семеен празник. Заложете повече на коледни дървени елхички, топки, панделки и други, които са с богато украсени детайли и отличителен по-тъмен ръб върху светлата дървесина.

Коледни дървени декорации може да подставите полици върху камини, рафтове и маси за хранене. Оказва се, че  дървените коледни декорации добавят нотка магия към вашата камина или ще им се насладите на коледна трапеза в святата нощ.

Синьо-бели орнаменти

Ако обичате всичко изискано, цветовия стил е за вас. Тенденцията chinoiserie е вдъхновена от изящните флорални мотиви върху китайската керамика - помислете за синьо-бяла цветова схема и пасторален чар при оформяне на мечтаната коледна декорация в апартамента си тази година.

Синята и бяла декоративна схема винаги издава изтънчения вкус на собствениците на дома. Тя наистина изглежда особено впечатляващо в комбинация с елегантни мебели и класически стил.

Бохо Коледа

Спокойна, топла и привлекателна, тазгодишната бохо коледна тенденция е свързана с отразяването на зимната природа във вашия апартамент. Използвайки естествени елементи и меки декоративни текстури като трева от пампа, този тренд е идеален за жилища, които следват духа на изчистен и модерен начин на живот, който е с уютна бохемска нотка.

Тотален максимализъм

Ярки цветове, необичайни шарки и много, много аксесоари можете да използвате, за да получите модерния максималистичен коледен стил.

Забравете традиционното, максималистичната тенденция на тази Коледа е свързана с яркото, смелото и красивото. Време е за въртележка от цветовете на дъгата и изобилие от пайети. Просто създайте своя собствена празнична забавна обстановка в апартамента си.

Важно е да запомните, че тази година Коледа е пълна с естествена, зимна слънчева палитра и много цветно настроение.

Най-нови статии