+359 887 87 87 52

Квартал Здравец Русе - атрактивен и приятен за живеене

Квартал Здравец на град Русе

28.05.2014 Автор: Мирослава Петърчева

Ако вече сте решили да живеете и да се развивате в Русе, то със сигурност ще имате нужда от ново жилище или поне такова под наем. Русе е един от градовете в България, които могат да ви дадат неограничени възможности, като този град е бил винаги с много важно значение за страната ни, като тази тенденция ще продължи и занапред.

Може би знаете, а може би не, но в Русе има над 15 квартала, като всички те предизвикват сериозен интерес сред хората, но в този материал ще разгледаме по-подробно район Здравец, който е много подходящ, ако търсите комуникативно място на достъпна цена.

Квартал Здравец Русе Изток - много подходящ за хората, които имат намерение да си купят ново жилище, тъй като можете да намерите апартамент за цена от 320 евро за квадратен метър, но също така трябва да знаете, че цените могат да стигнат и до 480 евро. В района има много детски градини, като някои от тях са  сред най-авторитетните в Русе. В квартал Здравец Изток също така има много добре изградена транспортна мрежа, както и множество магазини, които да улеснят живота ви там.

Ако търсите квартири Русе Здравец Изток

то задачата ви няма да е много трудна, като трябва да знаете, че заради достъпните цени, там се намират едни от най-изгодните предложения за апартаменти под наем в Русе.

Здравец Изток - много подходящ квартал за младите хора, тъй като там има лускозен и иновативен МОЛ, има и кино (Cinema City, а също така и една от най-евтините хранителни вериги - Карфур).

Квартал Здравец Русе Изток - цени можете да намерите чрез нашите актуални оферти, като ви препоръчваме да следите редовно сайта ни, а ако имате допълнителни въпроси, да се свържете с нас или да ни посетите директно в някой от нашите офиси.

Квартал Здравец Русе е много атрактивен и заради бизнес парка, като там има множество фирми и естествено има къде да разгърнете своят потенциал. Бизнес паркът може да бъде вашият трамплин към кариерно развитие, а може пък и да се опитате да развиете бизнес сами.

Квартал Здравец Русе Север квартири - също един много добър вариант за хората, които не са с русенски корени, тъй като там квартирите са доста евтини, а и Русенският университет се намира в непосредствена близост.

Квартал Здравец Русе - едно много подходящо място за вашето ново професионално и лично развитие, тъй като там ще откриете всичко необходимо, а и със сигурност ще се запознаете с много нови и приятни хора.

Градът ще продължава да се развива от икономическа гледна точка, така че не подценявайте този факт. Река Дунав и близостта до Румъния ще ви дадат много възможности, като Русе вече е с много добре изградена инфраструктура и има всичко, което трябва да има един модерен европейски град.

Най-нови статии