+359 887 87 87 52

Осми март: направете подарък изненада

Осми март е денят, когато всяка жена заслужава подарък изненада

08.03.2024 Автор: Мирослава Петърчева

Всички жени за осми март очакват признаци на внимание от мъжете. Става дума за майки, любими, съпруги, приятелки...

Ако все още не сте избрали подарък за 8 март, тогава трябва да побързате, защото най-добрите изненади се подготвят  предварително!

Ето нашите препоръки какви красиви и оригинални неща можете да подарите за 8-ми март!

1 идея за подарък: свежи пролетни букети, цветя в саксии

Разбира се, класика си остават букетите от лалета или рози. Предлагат се в различни цветове, форми, размери: розови, жълти, червени, лилави, бели. Благодарение на това разнообразие можете да изберете красив букет. Не забравяйте, че цветовете придават специален смисъл на избрания букет:

 • Червено - страст и чувственост;
 • Розово - благодарност, съчувствие и уважение;
 • Жълто - богатство, топлина и грижа;
 • Оранжево - енергия и постижения;
 • Лилаво - желанието за близост;
 • Бяло - чистота и искреност.

За подарък на 8-ми март можете да изберете моно букети или да поръчате весел микс, за да предадете всичките си емоции наведнъж.

Няма да сгрешите и ако се спрете на подходящо разцъфнало цвете в красива и стилна саксия. В магазините се предлагат красиви пролетни иглики, зюмбюли, момини сълзи, нарциси, орхидеи и циклами.

2 идея за подарък: парфюм

Когато избирате аромат за подарък, по-добре е да бъдете наясно какво харесва жената. Не пропускайте предварително да обърнете внимание на това какви парфюми обикновено жената избира. Разберете от какви нотки се състоят и какви са нейните любими марки. През пролетта са актуални леките, свежи цитрусови и флорални аромати. Не забравяйте, че парфюмът трябва да бъде в подходяща опаковка и с панделка.

3 идея за подарък: сладка изненада: шоколад, бонбони, макарони

Сладките подаръци за осми март също имат много предимства. Те не събират прах по рафтовете със седмици. Освен това днес техният избор е толкова богат, че със сигурност ще намерите нещо сладко и оригинално, който отговаря на вкуса на дамата.

Освен това в наши дни можете да намерите елегантни кутии с бонбони с букви, които оформят красиво послание или такива, които са под формата на цветя, фигурки и други изображения, подходящи за празника.

Красива изненада са и букетите от бонбони, които са аранжирани много красиво.

4 идея: ваучери

Ваучерите в 21-ви век са доста популярен подарък за 8-ми март. Те са истински сюрприз и могат да бъдат за:

 • Екскурзии;
 • Билети за събития;
 • СПА процедури;
 • Дегустации;
 • Фотосесии, майсторски класове.

5 идея: бижута с послания

Със сигурност, всяка жена би се зарадвала да получи пръстен, колие, гривна или обеци... Или пък комбинация от тях. Не е задължително да бъдат от благородни метали. Важното е да са символични, тоест подаръци, които говорят повече от всякакви думи. Например висулка във формата на подкова, украсена с маргаритки и детелинки е символ за късмет и искреност.

Вярваме, че ще се възползвате от тези идеи, когато търсите подарък за 8-ми март. И забравете за подаръци като тенджери, тигани, ръкохватки, килими и прочие кухненски артикули.

Жената е романтично същество - изненадайте я за празника!

Най-нови статии