+359 887 87 87 52

Продажба на имот – цветове за интериора

Цветове в дома

13.07.2017 Автор: Мирослава Петърчева

Ако обмисляте продажба на имот е нужно да знаете, че има определени цветове за интериора, които масово не се харесват на клиентите. В тази статия ще Ви запознаем кои от тях е най-добре да пропуснете. Много хора смятат, че нюансите в имота не са толкова важни и че за „всеки влак си има пътници“, но определено някои цветове могат да отблъснат купувачите или най-малко да Ви принудят въз основа на тях да намалите желаната от Вас цена за продажба на имот.

Цветовете, които не се харесват:

  • Бялото е масово предпочитан цвят, но неговите нюанси ги определят като трудно възприемани. Кремавото примерно не е подходящ цвят за интериора, тъй като хората споделят, че изглежда като мръсно или пожълтяло бяло. Обърнете внимание на това ако желаете успешна продажба на имот.                                   

  • По принцип тъмните цветове са много особени и купувачите също не ги предпочитат. Kафявото понякога се използва в интериора на домовете, но би подхождал само на спалнята, не и на други помещения, които изискват повече светлина и свежест, а това е акцент, който е важен при продажба на имот.                  

  • Ярките нюанси на червеното, синьото и жълтото създават приятна и цветна атмосфера, но трябва да знаете, че едновременно с това могат да отблъснат потенциални купувачи, които не споделят това мнение. Ако все пак заложите на тях - гледайте да не преобладават и да бъдат използвани само като акцент.             

  • Сивият цвят също е специфичен, въпреки че през тази година той е един от най-предпочитаните. Хората обаче трябва да знаят, че е хит светло-сивото, но не и тъмния нюанс на цвета. Ако боядисате в тъмно сиво детската стая, хола или кухнята, поемате неоправдан риск и е възможно несъзнателно да осуетите сделката за продажба на имот.

Продажба на имот – играйте на сигурно.

Ако искате да постигнете успешна продажба на имот, заложете на цветове и нюанси, които са доказани като привлекателни за клиентите. По този начин ще си осигурите успешна сделка на висока цена, а нали именно това търси всеки продавач. Ако искате да купувате или продавате имот, можете да се обърнете към агенция Сиана Имоти Русе. С нашия дългогодишен опит и  професионализъм, ние ще Ви отведем към печелившата за Вас сделка.

Най-нови статии