+359 887 87 87 52

Сиана Недвижими Имоти

Since 1997г.

Сиана Недвижими Имоти е на имотния пазар от 1997 година и член на НСНИ от 1999 година. През всички тези години многократно сме доказвали, че опита и компетентността в областта на недвижимите имоти са от ключово значение, както и основна движеща сила в този бизнес.

Зад нас стоят години, през които специалистите ни изградиха реномето на една от най-сериозните фирми на пазара на имоти в Северна България. Във всеки от трите ни офиса, разположени в административния център на град Русе, нашите клиенти могат да получат перфектно професионално обслужване от дългогодишните ни и опитни служители.

Освен отличния екип от компетентни брокери, подготвени да отговорят на всеки един въпрос в областта на сделките с имоти, ние разполагаме с асоциирана група консултанти, в това число юристи, архитекти и дизайнери, инженери и геодезисти, строители, икономисти и други специалисти, които биват незабавно привличани в интерес на клиента. Така съградихме екип, специализиран в цялата гама от услуги, свързани с процедурите по покупко-продажба, наемане или отдаване на недвижими имоти, както и всички други въпроси, възникващи в процеса на една имотна сделка.

Основната дейност на Сиана Недвижими Имоти

се състои в покупка, строителство и ремонт на недвижими имоти, консултации и посредничество при сделки за продажба на апартаменти, къщи, търговски и промишлени обекти, магазини, офиси, парцели и складове, наемане и отдаване на имоти и тяхното управление. Ние провеждаме юридически консултации във връзка с възникващите въпроси, съпътстващи имотните сделки, оказваме съдействие и съветваме как успешно да се финансира и финализира този процес. И накрая, но не на последно място, съвместно с клиента, планираме предстоящия ремонт и довършителни работи, като предлагаме и тяхното цялостно реализиране.

Нашият екип

ПРОЧЕТИ

За нашата платформа

Сиана Недвижими Имоти е собственик на непрестанно развиваща се професионална платформа за недвижими имоти, присъстваща от 2007 година в интернет пространството, отговаряща изцяло на всяка клиентска нужда и позиционирана на челно място в Google. Екипът ни от системни администратори се грижи ежедневно за поддържане и актуализиране на информацията в нея с цел всяка оферта, достигаща до клиента, да бъде проверена и представена по възможно най-изчерпателния начин. В резултат на това, www.imotisiana.com разполага с голямо разнообразие от актуални имоти, както за продажба, така и под наем.


Търсачката на www.imotisiana.com предлага четири типа търсене:

  1. Търсене в цялата страна с визуализиране на всички региони и градове, в които имаме активни обяви за продажба и наем. Така даваме възможност на клиента да избере от картата желания регион или град и да филтрира обявите с помощта на допълнителните опции.
  2. Директно търсене по регион или град, които клиентът въвежда в търсачката.
  3. При вече избрани регион или град - търсене в радиус от 5 км с движение на картата.
  4. Търсене с очертаване на конкретно местоположение на картата.

Нашата платформа за недвижими имоти осигурява на клиента възможността, чрез снимки, видео турове и 360–градусови виртуални обиколки, да се запознае детайлно с характеристиките на всеки имот още преди да осъществи реалния оглед.


За тези, които нямат възможност да извършат посещение на имота, предлагаме осъществяване на видео оглед чрез Viber, WhatsАpp или Messenger с цел улесняване и оптимизиране процеса на търсене.

Уникална в нашата платформа е възможността клиентът да се свърже директно, без допълнително търсене и усложнения, с всеки един от нашите партньори, предлагащи услуги в сферата на недвижимите имоти – от заснемането и оценката, през кредитирането и нотариалната услуга, проектирането и интериорния дизайн, до преместването, обзавеждането и почистването. Подборът на партньорите, които представяме, е резултат от дългогодишното ни съвместно сътрудничество, довело до увереността, че препоръчаните от нас специалисти са тези, които могат успешно и изцяло да завършат сложния процес, свързан с придобиването или наемането на недвижим имот. Тук всички ние сме заедно, под един покрив, в името на доволния клиент.

Как работим с продавача

Как работим с продавача

Консултираме предлагащия клиент по представените от него документи. Ако при консултацията констатираме липсващи документи, извършваме подготовка и юридическо съдействие за изготвянето им в най – кратки срокове. Извършваме предварителен оглед на имота, по време на който го заснемаме и правим оценката му. Сиана Недвижми Имоти Русе предлага на своите клиенти заснемане на 360 градусова виртуална обиколка на техните имоти. Изготвянето на виртуалните турове се състои в заснемане на отделни, свързани по между си 360 градусови сферични панорамни снимки с изключително високо качество, които позволяват на клиентите да направят напълно изчерпателен дистанционен оглед на имота, който представлява интерес за тях. Нашият екип от специалисти разполага с най-висококачествената техника на пазара за заснимане на сферичните панорамни снимки, съставящи 360 градусовата виртуална обиколка, с цел да постигне виртуална реалност, чрез която клиентите на Сиана Имоти Русе да придобият пълна представа за цялостната визия на имота. Виртуалните обиколки са свързани в маршрут панорамни 360 градусови точки в имота. За придвижването между точките се използват интерактивни стрелки или план, посочващ различните заснети помещения.Те са най-близкия до реалността, интерактивен начин за представяне и дистанционен оглед на имота. Добавят реалистично усещане за атмосферата в самия обект, спестяват време и пари за излишни огледи, като позволяват да се направи предварителен оглед на обекта с висока резолюция и да се прибегне до физически оглед единствено на имоти, които представляват сериозен интерес.

Как работим с купувача

Как работим с купувача

Ние имаме индивидуален подход към всеки клиент купувач, като подробното познаване на неговите нужди и изисквания са основната ни първоначална задача. Извършването на задълбочен анализ на потребностите му дава възможност за най – добър подбор на подходящи оферти, които в най – висока степен да отговорят на търсенето. По време на този процес ние информираме подробно купувача за всички предложения на имотния пазар, като съдействаме за окончателния подбор на конкретни оферти, отговарящи на критериите и финансовите му възможности, на които да се осъществи оглед. Организираме и провеждаме огледи, като по време на тях се стремим, съвместно с купувача, да оптимизираме в максимална степен неговото търсене. Водим преговори за цена, като при тях се стремим да срещнем интересите на двете страни, без някоя от тях да се чувства ощетена. Интереса на клиента, неговия комфорт и добро самочувствие в процеса на имотната сделка са нашето професионално верую. Съдействаме при необходимост от финансиране, като запознаваме купувача с актуалните условия на кредитиращите институции. Подготвяме предварителен и / или окончателен договор и изповядването на сделката пред нотариус, избран от купувача. От първоначалното проучване до подписа под последния документ, нашата цел е приятелско отношение, ангажираност на всеки етап от сделката и стриктно и неотменно спазване на интереса на клиента. „Сиана недвижими имоти поддържа традицията и нивото в търговията с недвижими имоти в град Русе. Заповядайте при нас!

Нашите офиси

Сиана Недвижими Имоти - Oфис 1

гр. Русе, ул."Борисова" №8, ет. 2 /срещу сладкарница "Неделя"/.
Тук ще бъдете посрещнати и консултирани от Силвия Даскалова, Цветомила Димитрова и Лидия Янкова.

Сиана Недвижими Имоти - Oфис 2

гр. Русе, ул."Александровска" №10, ет.2 /над магазин "Queen’s"/.
Тук ще бъдете посрещнати и консултирани от Петър Милков, Габриела Цветкова и Катя Христова.

Сиана Имоти Русе - Офис 3

гр. Русе, ул."Муткурова" №2 /ъгъла с ул."Александровска"68/.
Тук ще бъдете посрещнати и консултирани от Силвия Тороманова, Христо Мирчев и Елена Игнатова.

Стани партньор

Стани партньор

  • Самостоятелен и независим работен график
  • Устойчиво и коректно бизнес партньорство
  • Увеличени клиентопоток и приходи
  • Без допълнителни инвестиции
СТАНИ ПАРТНЬОР