+359 887 87 87 52

Екипът на Сиана Недвижими Имоти

Силвия Даскалова

Основател и мениджър на Сиана недвижими имоти. Говори английски и руски език. Юрист по образование и лице на дружеството. Изключително богат опит в медиацията и разрешаването на всякакви ситуации, възникващи в процеса на сделките с имоти. Двигателят на компанията. 

Силвия Тороманова - управител

Част от Сиана недвижими имоти и брокер при нас от 2010 година. Говори английски език. Юрист по образование. Ръководител и обучаващ, съчетание между иновации и опит, бърза реакция и индивидуален подход. Покоряващата усмивка в нашия екип. 

Катя Христова - брокер

Част от екипа на Сиана недвижими имоти от самото създаване на компанията през 1997 година. Говори руски и английски език. По образование администратор на туризма и екскурзовод. Невероятен специалист с огромен опит и индивидуален подход към всеки клиент. Живата памет в редиците ни.

Цветомила Димитрова - брокер

В Сиана недвижими имоти от 2000 година. Инженер по образование. Дисциплинирана, бърза и акуратна, тя е брокерът, който изпълнява поетите ангажименти по конец и преди всеки друг.

Лидия Янкова - брокер

В Сиана недвижими имоти от 2007 година. Счетоводител по образование. Говори руски език. Уверена и компетентна, лесно печели и напълно оправдава доверието на всеки клиент. 

Петър Милков - брокер

В Сиана недвижими имоти от 2015 година. Говори руски и английски език. Програмист по образование. Спокоен и уравновесен, това е човекът от нашия екип, който с търпение довежда до успешен завършек и най-критичната ситуация. 

Елена Игнатова - брокер

Част от екипа от 2020 година. Икономист по образование. Екстравагантна и енергична, посреща и обслужва клиента с усмивка и търпение.  Правилният подход в ситуацията и адаптацията към изискванията на клиента са нейната водеща характеристика. 

Христо Мирчев - брокер

В Сиана недвижими имоти от 2021 година. Говори английски и испански език. Юрист по образование. Част от младежкия ни екип. Чувството му за хумор, неговата приветливост и акуратност внасят свеж полъх в напрегнатото работно ежедневие.

Габриела Цветкова - системен администратор

Част от екипа ни от 2018 година. Говори английски език. Психолог по образование. Човекът, който осъществява връзките с партньорите ни, отговаря за нашата платформа и ежедневно поддържа и актуализира информацията в нея. Винаги на линия с компетентен отговор.